Μασάζ

Χαλαρωτικό Μασάζ     50 λεπτά / 30 λεπτά

Μασάζ που καταπραΰνει διώχνοντας κόπωση και στρες. Ανακουφίζει από την ένταση χαλαρώνοντας σώμα και πνεύμα.


Θεραπευτικό Μασάζ     50 λεπτά / 30 λεπτά

Με στόχο να χαλαρώσει και να ανακουφίσει τους μυς από την ένταση και το στρες, το μασάζ αυτό ασκεί ρυθμικά πίεση γυμνάζοντας  εντατικά όλο το σώμα. Το παραπάνω μασάζ μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Θεραπευτικό Μασάζ πλάτης-αυχένα     30 λεπτά

Βοηθά στην απαλλαγή από την ένταση, το στρες και τους πόνους των μυών. Μπορεί να συνδυαστεί και με τις θεραπείες προσώπου και να αποτελέσει την τέλεια χαλάρωση.

 

Ρεφλεξολογία     50 λεπτά

Εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια ώστε να αποδεσμευτεί το στρες και η ένταση. Βοηθά στη βελτίωση του κυκλοφορικού και ενθαρρύνει τη φυσική αίσθηση ισορροπίας.

 

Θιβετιανό Μασάζ    30 λεπτά

Παραδοσιακή μάλαξη από τα βάθη των αιώνων, με χρήση ζεστών πουγκιών στα ενεργειακά σημεία του σώματος. Συνδυάζεται με φυσικά αιθέρια έλαια, επιλεγμένα αποκλειστικά για εσάς!

 

Αρωματοθεραπεία     50 λεπτά / 30 λεπτά

Μια πλήρης περιποίηση του σώματος με αιθέρια έλαια για σωματική και πνευματική ευεξία. Επιλέξτε τα έλαια που σας ταιριάζουν και απολαύστε μία από τις καλύτερες αγχολυτικές περιποιήσεις.

 

LIMNEON TIME FOR COUPLES: Όλα τα παραπάνω μασάζ μπορείτε να τα απολαύσετε στη SPA-σουίτα του Noufaro Spa και να μοιραστείτε τη μοναδική εμπειρία με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Hotstones Μασάζ     60 λεπτά

Ένα μασάζ για απόλυτη χαλάρωση. Ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες και αιθέρια έλαια εφαρμόζονται στο σώμα με τρόπο που ανακουφίζει τους μυϊκούς πόνους και απορροφά τις εντάσεις του σώματος, χαρίζοντας μια πιο ισορροπημένη ροή ενέργειας.


Shiatsu     60 λεπτά

Αρχαία ιαπωνική θεραπευτική τεχνική. Εφαρμόζει πίεση και κινεί το σώμα, δημιουργώντας ένταση και βελτιώνοντας το κυκλοφορικό σύστημα.