Θεραπείες Σώματος

Ολοκληρωμένη Απολέπιση Σώματος     30 λεπτά

Ένα προσεκτικά συνδυασμένο μείγμα από αιθέρια έλαια και άλατα βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και τη βελτίωση της υφής του. Ενδείκνυται πριν από κάθε περιποίηση σώματος.

>> Δοκιμάστε, επίσης, την απολέπιση σώματος για ευαίσθητες επιδερμίδες.

 

Αποτοξεινωτική Μάσκα Αργίλου     60 λεπτά

Ολόσωμη περιποίηση με οργανική λάσπη Νεκράς Θάλασσας, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία και άργιλο. Απορροφά τη μυϊκή ένταση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

 

Σοκολατοθεραπεία     50 λεπτά

Η απολαυστική θεραπεία σοκολάτας έχει σκοπό τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Παράλληλα το άρωμα της τονώνει τη διάθεση σας.

 

Tribal θεραπεία σώματος      1 ώρα και 15 λεπτά

Θεραπεία σώματος για βαθειά ενυδάτωση η οποία σας ταξιδεύει με αρχαίες συνταγές ομορφιάς. Μία παραδοσιακή συνταγή με απολέπιση από κόκκους καφέ wrap σώματος με ενυδατικό κερί και μασάζ από βάλσαμο monoi. Χαρίζει λάμψη, ελαστικότητα και πιο νεανική όψη στο σώμα.

 

Θεραπεία με Θερμά Έλαια από Βότανα      60 λεπτά

Θεραπεία σώματος με ισχυρά φυτικά έλαια, βότανα, αντιοξειδωτικά και πολυτελή αρωματοθεραπευτικά έλαια για αποκατάσταση της ενυδάτωσης, τη θρέψης και την αναπλήρωση της επιδερμίδας.

  

Θεραπεία του Ταξιδιώτη      60 λεπτά

Η υπέρτατη αναζωογονητική θεραπεία προσώπου και σώματος που προωθεί την απόλυτη χαλάρωση, διώχνοντας την υπερένταση του ταξιδιού.

Καθώς το δέρμα σας απορροφά τα ευεργετικά φυτικά εκχυλίσματα, το σώμα σας ακτινοβολεί απο υγεία και βαθιά ενυδάτωση, αποκτώντας μια

ευχάριστη αίσθηση απόλυτης ανανέωσης.

 

Αποκλειστικά για Άνδρες     50 λεπτά

Απαλή απολέπιση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και εντατική ενυδατική περιποίηση σώματος